Bu Blogda Ara

30 Mart 2012 Cuma

13.ODTU Sanat Festivali

13. Odtü sanat festivali başladı..

Çellistanbul Çello Dörtlüsü
30 Mart 2012 20:00
ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi Kemal Kurdaş Salonu, Ankara
Çellistanbul Çello Dörtlüsü, Viyolonsel Kuarteti, 2002 senesinde Murat Berk tarafından kurulmuş, dört çellist’ten oluşan gurup yurt içi ve yurt dışındaki değerli sanatçı arkadaşlarıyla beraber müzik yapmaktadırlar.

Geriye Kalan- Film Gösterimi
31 Mart 2012 18:00
ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi Kemal Kurdaş Salonu, Ankara
“Geriye Kalan” Film Gösterimi ve Yönetmeni “Çiğdem Vitrinel Özcan”,
Oyuncuları “Şebnem Hassanisoughi ve Erkan Bektaş” ile Söyleşi

"Geriye Kalan" 48. Antalya Altın Portakal Film Festivalinde En İyi Yönetmen ödülünü almış, Çiğdem Vitrinel'in ilk filmi.
Aynı zamanda Devin Özgür Çınar'a En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandıran film "Türkiye sinemasında benzerine rastlanmayan bir duyarlılıkla evlilik dışı ilişki klişesi üzerinden çok boyutlu bir kadın hikayesi anlatıyor" ifadeleriyle tanımlanmış.
Filmde başrolleri; Devin Özgür Çınar, Erkan Bektaş, Şebnem Hassanisoughi ve Burak Tamdoğan paylaşıyor…

Can - Tiyatro Oyunu
03 Nisan 2012 20:00
ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi Kemal Kurdaş Salonu, Ankara
Can Yücel’den Uyarlayan: Genco Erkal
Yöneten ve Oynayan: Kemal Kocatürk

Can
“Anamın ipiyle indim gökdelen damınızdan
Kelebek gibi girdim kelebek camınızdan
Taksinize mülkünüze dairenize…
Vesairenize…
Şiir fenerimle de baktım, son çığlık!
Aşk yokmuş sizde beş paralık!”

Can Yücel’in kendi şiirlerinden hayat öyküsüyle yeniden“can” bulmasına tanık olacağız; Doğumundan, Adana cezaevi yıllarına, Kuzguncuk’tan Datça’ya, Datça’da huzuru bulduğu“anasının gözü mavi”liklerde “Can”ın izini kâh gülerek, kâh ağlayarak sürerken ülkemizin son 40 yılına da Can Yücel’in gözünden bir bakış atacağız. Gelin siz de “Can”ın yeniden şiir, resim ve müzikle “Can” bulmasına şahit olun.

Hayatın içinden bir an bile eksilmemiş, kendine bile sığmamış ve taşmış bir ozanı 85. doğum yılında kendi şiirlerinden uyarlanmış hayat öyküsüyle anmayı planlıyor “Tiyatro Kumpanyası”. “Can”ı Can Yücel Şiirlerinden Türk Tiyatrosunun büyük ustası Genco Erkal uyarlamış. Can Yücel şiirleri kadar muzip, sert, dik ve duyarlı, Türk resminin desen virtüözlerinden biri olarak kabul edilen Mehmet Güleryüz’ün “Can” için hazırladığı desenler de rol alacak Kemal Kocatürk’le birlikte.

Oyunu Kemal Kocatürk yönetiyor ve oynuyor. Son yıllarda yaptığı rejiler ve oyunculuğuyla adından sıkça söz ettiren Kemal Kocatürk’e bu yolculukta, Ayça Kocatürk’ün müziği eşlik edecek. Müziğin de Can Yücel’in şiirleri, Mehmet Güleryüz’ün desenleri gibi, aynı yalınlığın içinden süzülerek seyircinin kulağına fısıldamasını istiyor Ayça Kocatürk. Üstüne üstlük “en az Can Yücel şiirleri kadar yalın ve tek başına duracak benim sahne plastiğim” diyor Sırrı Topraktepe.

Sahneye yerleştirdiği bir merdiven, uzayın ve uzamın boşluğunda bütün yönlere anlamı somutlaştırırken, hepimizin evinde olması gereken bir objeymiş gibi kendi gerekliliğini ve hayatı kolaylaştırma çabasını bize dayatıveriyor. Sanki tüm bu olup biteni en yalın halleriyle ilk defa görüyormuşuz gibi hayatımıza sokuyor Aslı Atasoy’un ışığı.

Tiyatro Oyunu:Aşk Her Yerde
04 Nisan 2012 20:00
ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi Kemal Kurdaş Salonu, Ankara
Aşk Her Yerde
Yöneten: Emre Kınay
Yönetmen Yardımcısı: Cem Yanılmaz /Ceren Demirel
Asistanlar: Ceren Demirel - Nergis Otluoğlu
Kostüm Tasarım: Sadık Kızılağaç
Kostüm Uygulama: Canan Sarıkaya
Dekor/ Aksesuar: Pınar Şen
Işık Tasarım: Yüksel Aymaz
Oyuncular: Emre Kınay, Pelin Körmükçü, Sait Genay, Bahar Yanılmaz, Cem Yanılmaz
Cast: Banu Çiçek

Orta yaşlarını sürmekte olan Leonard Loftus (Emre Kınay); asi ve uçarı kızı Dee Dee (Bahar Yanılmaz) ve bir türlü yaşlılar evine gönderemediği babası Gus (Sait Genay) ile aynı evi paylaşan "sıkıcı" bir istatistikçidir.

Ahmet Kanneci, Şefik VURAL ve Özcan DAL Konseri
06 Nisan 2012 20:00
ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi A Salonu, Ankara
Klasik,Romantik ve 20.yy müziği

Ahmet Kanneci

1957'de doğan Ahmet Kanneci, müzik alanındaki teori eğitimine Türkiye'nin önde gelen bestecilerinden Turgay Eedener ile başladı. İstemihan Taviloğlu ve Ali Sevgi’den armoni ve kontrpuan dersleri aldı. 1977 yılında Julian Byzantine ile tanıştıktan sonra çalışmalarını tamamen klasik gitara yoğunlaştırdı. ODTÜ Mimarlık Fakültesi’ni bitirdikten sonra İspanya Hükümeti'nin verdiği bursa hak kazanarak gittiği Conservatorio Superior de Música Óscar Esplá de Alicante'de José Tomas’ın sınıfından ve ayrıca Fransa'nın Perpignan kenti Devlet Konservatuvarı’ndan “Birincilik Ödülü” ile mezun oldu. Konserini dinleyerek tutkunu olduğu ve 30 yıldır dersler aldığı Alirio Diaz gibi ünlü bir virtüöz ile birlikte çalma şansına sahip oldu ve olumlu kritiklerini aldı. Avrupa’daki çalışmalarını tamamlayıp ülkesine döndükten sonra dört ayrı konservatuvar ve üniversitede gitar bölümlerini kurdu. 1993 yılında “Fulbright Araştırma Bursu” kazanarak çalışmalarını sürdürmek amacıyla ABD’ye gitti.

Kanneci’ye, Fulbright Komisyonu tarafından “Sanatta Ömür Boyu Başarı”, ODTÜ Senatosu tarafından “Takdir”, Harran Üniversitesi ve Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından “Fahri Doktora” ödülü, Hacettepe Üniversitesi tarafından da “Sanat Ödülü” verildi.

Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından ilk kez düzenlenen "Yılın Gitaristi Ödülü"ne layık görüldü. 2010 yılında Andrés Segovia ‘‘Onur Madalyası’’ ile ödüllendirildi. Aralarında Museo Andrés Segovia (İspanya), Carnegie Hall (ABD), Merkin Concert Hall (ABD), Royal Festival Hall (İngiltere) ve Teatro Colón (Arjantin) gibi salonlarda bulunan üç kıtada çeşitli yerlerde birçok konser verdi.

Birlikte konser verdiği sanatçılar arasında Ayhan Erman (Keman), Jorge Cardoso (Gitar), Victor Pikaizen (Keman), Selva Erdener (Soprano), Dorothy Randolph (Barok Keman), Şefika Kıtluer (Flüt) , Ekrem Öztan (Klarinet), Hiroki Terashima (Gitar), Javier Garcia Moreno (Gitar), Diler Argat (Piyano), Sibel Özgün (Piyano) ve Ataol Behramoğlu (Şiir) gibi önemli isimler vardır.

Birçok müzisyen ile birlikte konser veren sanatçı için kendisine ithaf edilen eserler önemlidir. T. Erdener, F. Say, J. Cardoso, F. Ortiz, E. Bayraktar, H. E. Korkmaz, İ. Taviloğlu, N. Bosna, M. A. Cherbito, C. Padro, T. Walker, M. Toros, T. Shahidi, M. Hoshino, H. Terashima, F. Cuenca gibi önemli besteciler Kanneci’ye ithafen eserler besteledi.

Sanatçı ayrıca, (BMG) ve ( Sony Classical ) etiketli CDler yaptı.Sanatçı halen , Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı ‘nda öğretim üyesidir. Ayrıca, Sevda Cenap And Müzik Vakfı’nda gitar eğitimi vermektedir. Çalışmalarını kendisine ithafen yazılan bestelere ve Türk gitarist Savaş Çekirge ile birlikte başlattıkları araştırmalara yoğunlaştırdı.

www.kanneci.org


Soğuk Bir Berlin Gecesi
07 Nisan 2012 15:00
ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi Kemal Kurdaş Salonu, Ankara
Soğuk Bir Berlin Gecesi
Bir yanda; Avrupa’nın ortasında uygar bir kentte, uygar insanlar arasında dili, dini ve kültürü farklı olduğu için yabancı konumuna düşen daha doğrusu düşürülen, dışlanan, ötekileştirilen Tarık’ın bu insanlara sorduğu soru:
"Neyi seversiniz siz? Arabalarınızı seversiniz, köpeklerinizi seversiniz, ha bir de biralarınızı yudumlamayı seversiniz."

Diğer yanda; yine aynı Tarık’ın kendisini tutkulu bir aşkla seven, çevre baskısına karşı onu kanatları altına alan Katrine, zaman zaman ilkellik boyutuna varabilecek zaafları yüzünden pis konan bir aşk yaşatan olaylar örgüsü…

Akdeniz Flamenko Topluluğu
08 Nisan 2012 19:00
ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi Kemal Kurdaş Salonu, Ankara
Akdeniz Flamenko Topluluğu

Saman Kerim: gitar
Arzu Akdeniz: vokal
Dilek Akdeniz: baş dansçı&vokal
Serhat Korkutuş : perküsyon
Eren Coşkuner: flüt
Sercan Çalcı: bas gitar
Dansçılar: Asuman Aybey, Gülay Oskay, Nilay İşcen

2004 yılında kurulan Akdeniz Flamenko Topluluğu İspanya’nın geleneksel Flamenko müziğini ve dansını icra etmektedir. Puro (saf) Flamenko ile şekillendirdikleri formları kendi düzenlemelerini de ekleyerek modern bir çizgide eserleri yorumlamaktadır.Bu yolla özünden kopmadan daha evrensel bir müzik dili oluşturmaktadır. Repertuarında Flamenko müziğinin tüm formlarına yer veren grup bunun dışında kendi bestelerinide seslendirmektedir. Topluluk bu amaçla flamenkonun ana enstrümanlarının yanına,bas gitar yan flüt klarnet ve piyano gibi enstrümanları ekleyerek daha çağdaş müzik eserleri oluşturmaktadır. Ayrıca seslendirilen şarkılar orijinal dilinde yani İspanyolca olarak icra edilmektedir. Topluluk kurulduğu yıldan beri Flamenko müziğini, dansını kısaca Flamenko kültürünü Türkiye’de tanıtma, yaygınlaştırma ve daha geniş kitlelere ulaştırmak gibi bir misyonda yüklenmiştir. Bu amaçla yurt içinde birçok festivalde ve üniversite konserlerinde yer alarak, workshoplar düzenleyerek bu kültürün insanlara ulaşmaşına katkıda bulunmuştur. Daha çok katılımla, hem müziği hem de dansı yeni ufuklara taşımak amacını gütmektedir. Bunun Türkiye’de yeni gelişmekte olan Flamenko sanatına büyük katkıları olacağı inancındadır. Sadece konser ve etkinliklerle değil ,Ankara’da açmış oldukları Flamenko okulu ile yeni dansçılar ve müzisyenler yetiştirmektedirler.


Borusan Quartet
10 Nisan 2012 20:00
ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi Kemal Kurdaş Salonu, AnkaraBorusan Quartet

Prof. Gürer Aykal öncülüğünde 2005 yılında kurulan Borusan Quartet, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası'nın asil sanatçıları olan Esen Kıvrak (1. keman), Olgu Kızılay (2. keman), Efdal Altun (viyola) ve Çağ Erçağ'dan (viyolonsel) oluşuyor. Müzik danışmanlığını Alban Berg Quartet üyelerinden Gerhard Schulz'un yaptığı topluluk, Maxim Vengerov, Joshua Epstein, Juilliard Quartet gibi kişi ve toplulukların ustalık sınıfı çalışmalarına da katıldı. İsviçre'deki Maggini Vakfı'nın beğenisini kazanıp, Borusan Kültür Sanat ile yapılan işbirliği sonucu 1590 yapımı A. & H. Amati "Baron Knoop" keman, 1662 yapımı Nicoló Amati keman, 1742 yapımı Testore viyola ve 1740 yapımı bir Petrus Guarneri viyolonsel gibi değerli enstrümanlarla müzik yapma olanağına sahip oldular.İstanbul Kadıköy'deki Süreyya Operası'nda gerçekleştirdikleri düzenli sezon konserlerinin yanı sıra, başta Fransa, İtalya, Yunanistan, Almanya, Avusturya ve ABD olmak üzere yurtiçi ve yurtdışında yaptıkları çok sayıda turne ve konserlerle dikkat çeken Borusan Quartet, 2010 Mayıs'ında ilki düzenlenen Andante dergisi Klasik Müzik Ödülleri'nde "Yılın Oda Müziği Topluluğu" ödülünün sahibi oldu ve aynı etkinlikte Fazıl Say'ın bestelediği Yaylı Çalgılar Dörtlüsü'nün Türkiye'deki ilk seslendirilişini gerçekleştirdi. Yine Mayıs ayında New York'taki Carnegie Hall'da finali gerçekleşen ve 88 oda müziği topluluğunun katıldığı 2010 ICMEC Uluslararası Oda Müziği Topluluğu Yarışması'nda 1. olarak altın madalyanın sahibi oldu.

2010–2011 konser sezonunda Borusan Müzik Evi ve Süreyya Operası'ndaki sezon konserleri, Montpellier, Strasbourg, Milano kentlerinde verdikleri konserlerin yanı sıra Ankara Müzik Festivali (açılış konseri), Nafplion Festivali (Yunanistan), Antalya Piyano Festivali, Merano Festivali (İtalya), D-Marin Festivali (Bodrum) ve Schleswig-Holstein Festivali (Almanya) gibi önemli festivallerdeki konserler ve Borusan İstanbul Filarmoni, İzmir, İstanbul, Bursa, Eskişehir senfoni orkestraları eşliğinde solist olarak verdikleri konserler sezonun ağırlık noktalarını oluşturdu.

Oda müziği partnerleri arasında Fazıl Say, Gülsin Onay, Hüseyin Sermet, İdil Biret, Toros Can, Muhiddin Dürrüoğlu gibi çok değerli müzisyenler bulunan Borusan Quartet, Türk bestecilerin önemli bir yer aldığı, klasik dönemden modern döneme uzanan geniş bir repertuara sahip.

Julio Almeida Gitar Resitali
11 Nisan 2012 20:00
ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi A Salonu, Ankara
ulio Almeida
Klasik gitar eğitimini Almanya Münster Konservatuvarı`nda tamamlayan Julio Almeida, eğitimi boyunca çalışmalarını üstadı Reinbert Evers ile sürdürmüştür. Yüksek başarı derecesi ve “konzertist” unvanıylakonservatuvardan mezun olmuş,ardından Gent- Belçika, Enschece-Hollanda ve Essen-Almanya Konservatuvarlarının uluslararası yüksek lisans değişim programlarına devam etmiştir. Aralarında New York-Carnegié Hall, Londra-Royal Festival Hall, Avusturalya-Sydney Opera House, Buenos Aires-Teatro Colón,İstanbul-Long Albert Hall,Bonn-Beethoven-Saal, Tahran-Andishe Konser Salonu,Pekín Ulusal Tiyatrosu, Tokyo - Mi-On Müzik Müzesi, Roma-El Teatro di Marcello, Moskova-Estatal V.V Mayakovskiy Müzesi, Vatikan-La Chiesa della Pontificia di Sant´Anna, Varşova-Kraliyet Sarayı, Beyrut-el AUB Assembly Hall’un da bulunduğu Avrupa, Güney Amerika, Kuzey Amerika, Asya, Rusya ve Ortadoğu’da pek çok prestijli konser salonunda hem solist olarak hem de çeşitli oda orkestralarıyla sahne almıştır.

Almeida, 2010 yılında bestelediği yazar Arie Fainstein’ın şiirlerini, 2011’de Paris L´Invalides Müzesi’nde sahnelemiş ve performansı Ekvador Ulusal Televizyonu tarafından görüntülenmiştir. Çekimler Almanya, İsviçre, Ekvador ve İsrail’de yayınlanmıştır. Sanatçı, WDR (Radio de Occidente), SFB (Radio Berlin) Haya’daki Radio Nederland, Budapeşte’de Bartok, Beyrut HEYA TV, Radio Nacional de Buenos Aires, CNN Pekinve Quito Radio Visión gibi birçok radyo ve televizyon kanalında yayına katılmıştır.Julio Almeida 2009 yılındaKudüs İbrani Üniversitesi tarafından Cicla tarafından (Centro Israeli para las Comunidades Iberoamericanas), 2007’de Ekvador Cumhuriyeti Ulusal Kongresi tarafından “sanat kariyerinde başarılarından dolayı” Dr. Vicente Rocafuerte Ödülü’ne, 1996’da Almanya’da düzenlenen Westfalia Kültür Yarışması’nda üçüncülük, 1999’da Weimer Uluslararası Müzik Yarışması’nda Onur Ödülü, 1998’de Almanya’da Wuppertal Oda Müziği Yarışması’nda ikincilik ödülü, 1982’de Ekvador’un başkenti Quito’da düzenlenen Ulusal Klasik Gitar Yarışması’nda ise birinciliködüllerine layık görülmüştür. Sanatçının müzik kariyerinde yayımlanmış 9 albümü vardır. Julio Almeida, Almanya Meerbush Estatal Konservatuvarı’nda doçent ünvanıyla ders vermektedir.

Ahmet Kanneci Gitar Resitali Rönesans ve Barok
13 Nisan 2012 20:00
ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi A Salonu, Ankara

Adamas Quartett
15 Nisan 2012 18:00
ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi Kemal Kurdaş Salonu, Ankara
Adamas Quartet

New Austrian Sound of Music
Keman: Claudia Schwarzl ve Maria Wahlmüller
Viyola: Anna Dekan Viyolonsel: Jakob Gisler
Avusturya Büyükelçiliği

Şu dönemlerde en ilginç ve genç Viyana yaylı dörtlüsü Adamas Kuartet; sadece Avusturya’da değil (Viyana Müzik derneği dâhil) aynı zamanda diğer Avrupa ülkeleri ve ABD’de konserler vermiştir. Müzik kalitesinin en uç noktasında performans sağlayarak, müziğe duydukları sevinçleri ve doğal hallerini seyirciye yansıtarak coşturmuşlardır. Bu dört genç müzisyenler katıldıkları birçok yarışmalarda yeteneklerini ortaya koymuşlardır. Adamas Kuartet aynı zamanda müzik bağlamında alışılmadık farklı alanlara da yönelerek, başka sanat şekillerini birbirine bağlamaya çalışmaktadır. Öyle ki; oyun ve müzik ya da konuşma sanatı ve müzik birbirleriyle birleştirmek gibi.

Ferhangi Şeyler
17 Nisan 2012 20:00
ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi Kemal Kurdaş Salonu, Ankara

Can Çakmur Piyano Resitali
19 Nisan 2012 20:00
ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi A Salonu, Ankara,

Can Çakmur

Can Çakmur 5 Aralık 1997 tarihinde Ankara’da doğdu. Müziğe 5 yaşında piyano ile başladı. 2010 yılında Belçika’da düzenlenen uluslararası piyano yarışmasında (X. Les Recontres Internationales des Jeures Pianistes) finale kaldı ve sonrasında Belçika EPTA (European Piano Teachers Association) başkanı tarafından uluslararası “ustalık sınıfına” katılmak üzere davet aldı. Bu çerçevede 2010 yılından bu güne kadar, Belçika’da Prof. Diane Andersen, Prof. Andre de Groote, Prof. Johann Schmidt, Prof. Dora de Marinis ve Fransa’da Prof. Jun Kanno ile piyanoda ustalık sınıflarına katılmaktadır.

2011 yılında Roma’da düzenlenen Uluslararası Roma Piyano Yarışmasında ikincilik ödülü aldı. Bu tarihten sonra Roma’da Prof. Marcella Crudeli ile çalışmaya başladı ve bu çalışmaları halen sürmektedir.

2012 yılında Paris’te Schola Cantorum konservatuarına kabul edildi. Halen örgün eğitimine ODTU Geliştirme Vakfı Lisesi 9. Sınıfta devam ederken, yarı zamanlı olarak Schola Cantorum’da piyano eğitimini sürdürmektedir. Can Çakmur, 2005 yılından bu yana Waterloo (Belçika), Wavre (Belçika), Roma (İtalya), Ankara, İstanbul ve Eskişehir’de çeşitli resitaller vermiştir. Son olarak, önümüzdeki yaz Associazione Culturale Il Tempietto tarafından düzenlenen “Festival Musicale Delle Nazioni” kapsamında bir konser vermek üzere Roma’ya davet edilmiştir. Can Çakmur, Türkiye’de piyano ve müzik teorisi çalışmalarını Emre Şen, Ayşe Kaptan ve Leyla Mamedova Bekensir ile sürdürmektedir.

Program:

F. Schubert - Sonat D. 784 (La Minör)
F. Schubert/F. Liszt - Erlkönig, S. 558/4

Ara

F. Chopin - Balat No. 3, La bemol Majör, Op. 47
F. Liszt - Mephisto Valsi No. 1, S. 514
F. Liszt - Balat No. 2, Si Minör, S. 171

Bilgi Notu: Geç Klasik ve Romantik Dönemden eserlerin sunulacağı program, F. Schubert’in D 784 La minör sonatı ile açılıyor. Bugün için basit bir ilaç tedaviyle iyileştirilebilecek ama 19. Yüzyılın başı için amansız sayılan bir hastalığa yakalandığını, dolayısıyla öleceğini öğrendikten sonra Schubert’in yazdığı ilk eserdir bu. Belki de bu yüzden Schubert’in en karanlık ve en karamsar piyano eseri olarak nitelendirilir. Ancak diğer yandan, klasik dönemin hemen tüm kurallarını yıkan, bu yüzden de bestelendiği dönemde fazla itibar görmemiş bu derin eserin duygu yüklü anlatımı müzik tarihinde yeni bir dönemin başlangıcının habercilerinden birisi olmuştur. Programda sunulacak ikinci eser ise Schubert’in “lied” olarak bestelediği bir Goethe şiirinin (Erlkonig) Franz Liszt tarafından yapılmış solo piyano uyarlaması olacak. Müzik tarihinde bu lied klasik dönemi sonlandırıp romantik dönemi açan eser olarak da kabul edilmektedir.

Programın ikinci yarısı ise üç büyük romantik dönem eserinden oluşmaktadır. İlk olarak F. Chopin’in diğerleri arasında daha seyrek icra edilen 3. Balat’ı sunulacaktır. İkinci olarak, F. Liszt’in en bilindik piyano eserlerinden biri olan 1. Mephisto Valsi ve son olarak da yine Liszt’in oldukça seyrek olarak icra edilen 2. Balat’ı sunulacaktır.

Emrehan Halıcı & Ankara Müzisyenleri
20 Nisan 2012 20:00
ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi Kemal Kurdaş Salonu, Ankara
Emrehan Halıcı & Ankara Müzisyenleri - 50 Yılın Rock Konseri - 7. Yıl

Festivalin en çok ilgi gören etkinliği olma özelliğini taşıyan Emrehan Halıcı ve Ankara Müzisyenleri konserinin tüm geliri her yıl olduğu gibi bu yıl da ODTÜ Burs fonuna aktarılıyor... 30'un üzerinde müzisyenin sahne alacağı konserde Elton John, Joe Walsh, King Crimson, Deep Purple, Jim Campilongo, Toto ve Rush gibi müzik dünyasının efsane isimlerinin ve gruplarının unutulmaz parçaları anıları tazeleyecek. Yaklaşık iki saat sürecek konserde Emrehan Halıcı tüm gruplara davuluyla eşlik ediyor.

Emrehan Halıcı (D), Özgür Abbak (G), Ali AKtan (B), Miraç Atıcı (K), Onur Aymergen (G), Kemal Ayvalık (K), Seda Bağcan (V),Süleyman Bağcıoğlu (G), Murat Bağcıoğlu (G),Gürbüz Barlas (G,V), Kemal Çiftçi (V), Alp Dündar (V), Muzaffer N.Egelioğlu (K), Uğur Ersoy (G), Artun Ertürk (G,V), Tayfun Kaya (K), Fatih Korkmaz (V), Murat Köselioğlu (K), Cem Malak (B), Fethi Okutan (B), Bijen Rahimi (G), Levent Solakoğlu (G), Nejdi Şimşek (P), Cem Tuncer (B), Alper Türek (B), Ö. Mehmet Yıldırım (G), Serdar Yimsel (B).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder