Bu Blogda Ara

16 Ekim 2012 Salı

Tango Legends'dan Tango Will Never Die

Tango Legends /


Aynı gün Tedi Papavrami konseri sebeiyle izleyemeyeceğim bu güzel dans gösterisi Anadolu Gösteri Merkezinde 18 Ekim'de .
"Tango Will Never Die" turnesi kapsamında 23 kişilik Buenos Airesli Tango Legends topluluğu baş döndürücü ve büyüleyici bir şovla Ekim ayında Türkiye’ye geliyor, İstanbul Ankara ve Bursa 'da izlenebilecek.
Mariela Maldonado ve Pablo Sosa  ikilisi aynı zamanda bu sene yapılacak olan Dünya Tango Yarısmasında da jüri olarak bulunacakmış. Eminim ki seçilen jüri bizde olanın aksine o işte başarıları olan ve bunu hakeden kişilerden oluşmuştur, sanırım bu bilgiyi de işlerinde ne kadar iyi olduklarını vurgulamak için vermiş olmalılar.
Ama benim aklıma jüri deyince, bir yerden magazin haberi olacak, daha popüler (bknz: Altın Portakal) , bazı yerlerde insiyatif tanıma(!) yetenegi olan kişiler geliyor, dolayısıyla pek ciddiye almıyorum.

İş Sanat web sitesinden bir alıntı yapıyorum
Tango asla ölmez diyen Buenos Airesli grup, 2 perdeden oluşan gösterilerinin ilk bölümünde; Tango’nun altın çağını, ikinci bölümde ise 20. yüzyılın son yarısından kişisel yaratıcılık ve hayal gücünden doğan koreografi ile seyirciyi tangonun tarihinde yolculuğa çıkartacak. Gösteride aynı zamanda  Astor Piazzolla’nın eserlerine de yer verilecek.
Bilet fiyatları ;
1. Kategori - 120.00 TL
2. Kategori - 99.00 TL
3. Kategori - 82.50 TL
 
Biletler yine biletix de =)
 

 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder